PORTFOLIO

IK WIL BOEKEN

Wat leuk dat je mij wilt boeken voor een fotoreportage! Maar hoe gaat dat nou in zijn werk?

Waarschijnlijk heb je al wat informatie gelezen op mijn website en heb je een tarieven pakket gekozen. Je bent nu klaar om een afspraak te maken. Ik vind het erg leuk om van te voren al te weten om wat voor model het gaat. Bijvoorbeeld wat voor ras is de hond?

Als ik de afspraak heb ontvangen gaan we samen een datum plannen en kiezen we samen een locatie uit. Weet je zelf geen geschikte locatie? Dan help ik je hier graag mee.

 

Een paar dagen voor de fotoreportage hebben we nog een keer contact. We bespreken hierin de exacte tijd van de fotoreportage, wisselen telefoonnummers uit, bespreken de betaling af en kijken wat het weer doet voor de dag van de fotoreportage.

Één dag voor de fotoreportage bekijk ik nog even het weer. Mocht hij regen hebben voorspeld, dan verzetten we de fotoreportage kosteloos. Mocht jij de fotoreportage zonder "goede" reden last minute (kan tot 3 dagen voor de fotoreportage) afmelden, dan breng ik 50% van de reportage-kosten in rekening.

 

DE FOTOREPORTAGE

Misschien is het wat spannend voor je, deze fotoreportage. Maar maak je niet druk, het wordt een ongedwongen fotoreportage!

 

Bij honden beginnen we met portret foto's. De honden zijn vaak nog niet moe, dus hangt er nog geen tong uit de mond. Het zou fijn zijn als de hond een paar commando's kent zoals; zit, liggen en blijf. Oefen dit eventueel een paar dagen van te voren alvast! Na de portret foto's gaan we actie foto's maken. De hond mag een aantal keer lekker rond rennen of een bal/tak vangen.

 

NA DE FOTOREPORTAGE

Binnen 1 tot 2 dagen ontvangen jullie alvast een voorproefje via de mail of ander afgesproken manier. De rest van de foto's volgen binnen 2 weken. (afhankelijk van de drukte kan er een uitloop naar 3 weken zijn).

 

Zou je graag via mij een canvas of afdruk willen bestellen? Dat is zeker mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

 

Algemene Voorwaarden

Copyright: Sanne Harmsen Fotografie © 2018